29 sierpnia 2024 Wyjątkowy Teambuilding w Centrum Warszawy Wyjątkowy Teambuilding w Centrum Warszawy – Stwórzmy Razem Niezapomniane Wydarzenie!...
08 sierpnia 2024 Warsztaty z lepienia Polskich Pierogów w Foodie City Warsaw – Kulinarna Przygoda w Sercu Warszawy! Warsztaty z lepienia Polskich Pierogów w Foodie City Warsaw – Kulinarna Przygoda w Sercu Warszawy!...
27 stycznia 2021 Asiago: tradycyjny włoski ser, który coraz częściej gości na naszych stołach Tradycyjne sery z różnych części Europy zyskują w Polsce coraz więcej zwolenników. We włoskich prowincjach Vicenza, Trydent, Tr...
26 listopada 2020 Warsztaty kulinarne online Chcesz poznać nowe smaki i nabyć dodatkowe umiejętności? Jesteś w dobrym miejscu! Wybierając nasz kurs gotowania online, możesz zyska...
13 lutego 2020 Bresaola, czyli więcej niż polędwica? Bresaola to włoski przysmak w postaci suszonej wołowiny. To kawał mięsa, pochodzący najczęściej z polędwicy wołowej. Aby ...
17 stycznia 2020 Grana Padano – Jak go rozpoznać? Grana padano jest jak ikona włoskich serów. Twardy, podpuszczkowy, dojrzewający ser z mleka krowiego. Ten, kto go nie jadł wiele st...
17 grudnia 2019 Aperol Spritz przepis Wyobraźcie sobie… lato, upał, sycylijskie słońce, piaszczysta gorąca plaża i wy. Siedzicie na ręczniku i smakujecie pyszne...
27 listopada 2019 Warsztatowe gotowanie – dlaczego warto brać w nim udział? Ostatnimi czasy, coraz większą popularnością cieszy się rynek kulinarny. Gastrotrend, który zapanował już dobrych kilka lat temu, powoduj...
27 listopada 2019 Co Ci da kurs sushi? Uwielbiasz sushi i regularnie gości ono w Twoim jadłospisie? A może wręcz przeciwnie – chciałbyś spróbować czegoś nowego...