FoodieCity Warsaw tło
Strona główna - Mapa strony

Mapa strony

Strony

  • Dear guests – Mercer – 15.02.2024
  • Drodzy goście! – CMS Surgical
  • Drodzy goście! – o Krowunia Steaki!
  • Kuchnia włoska – 1 – przepisy
  • Regulamin
  • Kuchnia tajska – 16.02.2024 – przepisy
  • NetCompany – przepisy
  • Przepisy – Mastrading – 15.02.2024
  • Dear guests – Mercer – 15.02.2024
  • Walentynki – French rendez vous
  • Kuchnia tajska 2 – przepisy
  • Nowa Era – 12.02.2024
  • PayU – 12.02.2024
  • PAYPAL
  • Przepisy – Directio
  • Recipes- Danone 7.02.2024
  • Recipes – Nrep – 07.02.2024
  • Dear guests – PayU
  • Dear guests – PayU
  • Drodzy goście! – Santander
  • Dear guests
  • Drodzy goście!
  • Warsztaty
  • Imprezy okolicznościowe
  • PRZESTRZEŃ EVENTOWA
  • Dla Firm
  • Poznaj Nas
  • Foodie News
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Wpisy

  • Asiago: tradycyjny włoski ser, który coraz częściej gości na naszych stołach
  • Warsztaty kulinarne online
  • Bresaola, czyli więcej niż polędwica?
  • Grana Padano – Jak go rozpoznać?
  • Aperol Spritz przepis
  • Warsztatowe gotowanie – dlaczego warto brać w nim udział?
  • Co Ci da kurs sushi?
  • Najlepsze kuchnie świata według szkoły kulinarnej WUKa – charakterystyka
  • Najlepsze tajskie zupy
  • Kimchi – top 5 przepisów
  • Najlepsze krewetki po tajsku
  • 5 nieoczywistych pomysłów na integrację dla firm część 2
  • Tajski street food – najpopularniejsze dania
  • 5 nieoczywistych pomysłów na integrację firmową część 1
  • Budowanie zespołu – jak stworzyć efektywny zespół pracowników?
  • Kuchnia tajska charakterystyka PÓŁNOCY
  • Rodzaje japońskiego sushi
  • Warsztaty kulinarne – jaką kuchnię wybrać na integrację firmową?
  • 3 sprawdzone pomysły na krewetki po tajsku
  • Jak zorganizować najlepsze firmowe warsztaty?
  • Nauka gotowania – najlepsze książki kucharskie
  • Warsztaty kulinarne w Warszawie – kuchnia tajska oczami klientów, czyli jak nas widzicie!
  • Warsztaty dla firm – jakie wybrać na integracje?
  • Warsztaty kuchni tajskiej – charakterystyka
  • Wycena warsztatów kulinarnych dla firm
  • Gdzie zrobić imprezę firmową w Warszawie?
  • Wigilia firmowa
  • Różnice pomiędzy Team Building a integracją zespołu
  • Gotowanie na żywo – live cooking
  • Kulinarny team building – zalety
  • Grywalizacja gotowania – nauka zdrowej rywalizacji w zespole projektowym
  • Warsztaty kulinarne jako ćwiczenie rozwijające komunikację w zespole
  • Integracja od kuchni czyli dlaczego warsztaty kulinarne są świetnym ćwiczeniem zespołowym.
  • Wakacyjna integracja pracowników – pomysły
  • Jak budować zaangażowanie zespołu?
  • Impreza firmowa – co organizować?
  • 10 pomysłów na integrację zespołu
  • Efektywna praca zespołowa? Dlaczego odpowiednie budowanie zespołu jest ważne?
  • Firmowa kolacja jako sposób na efektywną integrację zespołu
  • Plenerowe warsztaty kulinarne – pomysł na wakacyjną integrację.
  • Zupa ze smoczym owocem – przepis
  • Zupa orzeszkowa De Mani – przepis
  • Tajniki tajskiej kuchni – Warszawa warsztaty kulinarne
  • Tabbouleh – przepis
  • Sałatka z zielonej papai Som Tam
  • Sałatka z pikantnej ciecierzycy i świeżych warzyw (przepis)
  • Sałatka z kokosem Urap Urap – przepis
  • Sałatka z bobu – przepis
  • Placinta z serem – przepis
  • Pieczony kurczak z klementynkami i arakiem – przepis
  • Parmigiana z cukinii – warsztaty integracyjne dla firm
  • Lobio – gulasz z fasoli
  • Prawdziwe koreańskie Kimchi
  • Pasta miso – przepis
  • Oferty

  • Wynajmij przestrzeń
  • Wine casino
  • Catering
  • Prywatne gotowanie
  • Kursy kulinarne dla profesjonalistów
  • Warsztaty kulinarne dla dzieci
  • Malowanie z winem
  • Baby Shower
  • Przyjęcia urodzinowe
  • Vouchery
  • Dekoracje
  • Eventy
  • Konferencje
  • Bankiety
  • Imprezy okolicznościowe
  • Wieczory Kawalerskie
  • Wieczory Panieńskie
  • Tasting alkoholi
  • Warsztaty i Eventy
  • Warsztaty On-line
  • Team-building
  • Integracja
  • Osoby

  • Piotr Vienio Więcławski
  • Monika Gruszfeld
  • Tapinder Sharma
  • Nicola Palladini
  • Marcin Wojtasik
  • Aleksy Khunjua
  • Laurentiu “Lorek” Zediu
  • Magdalena Kurek
  • Marta Szumiata
  • Michał Toczyłowski
  • Radek Piwowar
  • Paweł Michałowski
  • Sebastian Wilczek
  • Michał Kurek
  • skontaktuj się z nami już dziś

      hello@foodiecitywarsaw.pl