Warsztaty dla firm – jakie wybrać na integracje?
Coraz częściej firmy inwestują w integrację swojego zespołu. Często szef zabiera zespół do szkoły kulinarnej. W takich z...
„Na warsztatach kulinarnych z kuchni tajskiej byłam na Warszawskim Uniwersytecie Kulinarnym w ramach działań team building. Mimo że nasza firma mieści się blisko 30 km od Warszawy, szef zdecydował, że Warszawa będzie w tym wypadku najlepszym wyborem. No i po warsztatach z kuchni tajskiej muszę przyznać mu rację, bo integracja zespołu udała nam się znakomicie. A wszystko dzięki magicznej atmosferze i pysznemu jedzeniu! No i ogromny plus za bardzo dobrze działającą klimatyzację – obawiałam się, że gotowanie przy czerwcowych upałach się nie sprawdzi – nic bardziej mylnego! Team building w WUK polecam z całego serca!”
Wiola
„Warszawski Uniwersytet Kulinarny, to najlepsze miejsce na team building! Nasz zespół bawił się tutaj wspaniale! Dziękujemy za cudowną atmosferę, która nie opuszczała nas przez cały wieczór dzięki Chefowi Michałowi. Warsztaty kulinarne w Warszawie (kuchnia tajska akurat na naszym spotkaniu) to najlepszy możliwy wybór!”
Aneta
„Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej, w których miałam okazję uczestniczyć w ramach integracji pracowniczej były cudowne. Kuchnia tajska jest pełna smaków, aromatów, energii i inspiracji. Chef Michał prowadzi zajęcia z prawdziwą pasją, humorem a przede wszystkim chce się dzielić swoją cenną wiedzą i doświadczeniem. Gotowanie w aromatycznej kuchni przeplecione jest autentycznymi i ciekawymi historiami, a to świetny sposób na team building. Tak właśnie zapamiętam te warsztaty. Dodam jeszcze tylko, że jedzenie było fantastyczne!”
Natalia
„Byliśmy tutaj na integracji zespołu. Bawiłam się super 🙂 Pyszne żarcie, które gotowaliśmy wspólnie, mega atmosfera, no i nie skąpili nam wina, dzięki czemu nasz team building zaliczyliśmy do niezwykle udanych.”
Monika
„Wspaniałe miejsce – jeśli wybrać się gdzieś na warsztaty kulinarne w Warszawie (kuchnia tajska w szczególności), to tylko tu! Podczas gotowania dokładnie czuć ten tajski klimat i pasję, dzięki czemu nasza integracja zespołu była niezapomniana. Po prostu czuć było Tajlandię – nie tylko poznaliśmy wschodnie zwyczaje, ale także niemal czułam w ustach smak Unami, o którym z takim zapałem opowiadał Chef Michał podczas zajęć!”
Anita
„Świetnie prowadzone zajęcia! Michał to człowiek pełen pasji i miłości do gotowania, którą potrafi zarazić innych, a kuchnia tajska to jego prawdziwy konik i czuć to było podczas warsztatów. Nasza integracja zespołu udała się świetnie i mam nadzieję, że jeszcze nie raz tu wrócę, zobaczyć czym zaskoczy mnie Chef Michał. Gorąco polecam!”
Maciek