Magdalena Kurek
Wielka fanka Izraela i street foodu, podróżnik kulinarny i niesamowicie dobry kucharz.Magda zaraża pozytywną energią i szerokim uśmiechem, a w j...
Nasza szkoła to nie tylko potrawy.
To przede wszystkim ludzie. Ludzie pełni pasji, którzy inspirują i zarażają swoją miłością do gotowania. Wśród naszych „wykładowców” znajdują się osoby, które do każdego dania dodają tajemniczy składnik – serce:)
Jedną z takich osób jest „Lorek”, czyli Laurentiu Zediu. Jeśli śledzicie kulinarny światek, to pewnie kojarzycie go z MasterChefa, gdzie w 2018 roku zajął zaszczytne 2 miejsce;)
Nasz przyjaciel żyje w myśl zasady „Don’t worry, be happy”, możecie więc być pewni, że atmosfera w jego kuchni to totalny luzik 😀 Lorek pochodzi z Rumunii, więc kuchnia bałkańska jest szczególnie bliska jego sercu 🙂 jednak nie bójcie się – nie będzie nudno! Swoje gastronomiczne doświadczenie zdobywał również w Hiszpanii i Anglii, aby w końcu szlifować je w Polsce 🙂 Jesteście ciekawi, co potrafi zgotować? Już niedługo będziecie mieć okazję, aby się przekonać 🙂 Przyznajcie, kto nie może się już doczekać?