Zupa ze smoczym owocem – przepis
KUCHNIA TAJSKA (WARSZAWA): ZUPA ZE SMOCZYM OWOCEM LICZBA PORCJI: 6CZAS PRZYGOTOWANIA: OKOŁO 15 MINPOZIOM TRUDNOŚCI: ▲ ZUPA OWOCOWA – DO&nbs...
A gdyby zabrać pracowników w plener? A gdyby zorganizować im warsztaty? A gdyby były to warsztaty kulinarne? Odpowiedź na te pytania jest prosta – doskonały pomysł na wakacyjną integrację. Dlaczego? Dlatego, że współpraca przy zadaniach, których efekt jest fizycznie odczuwalny spaja ludzi w sposób niezwykły. Pozwala stworzyć więź, która w sposób bezpośredni przełoży się na efektywność pracy codziennej.
Na plenerowych warsztatach kulinarnych będziemy mieli szansę dać pracownikom możliwość odnalezienia się w nowych rolach. Koledzy, na co dzień zajmujący się sprzedażą produktów naszej firmy, zajmą się obieraniem warzyw. Koleżanka z kadr zadba o zastawę, a szefostwo, w nowej roli pozmywa naczynia
Czy współzawodnictwo na plenerowych warsztatach kulinarnych pomoże w integracji pracowników?
Oczywiście, tak. Rywalizacja w atmosferze zabawy sprzyja umacnianiu więzi w zespole. Kto przygotuje smaczniejszą zupę? Kto uraczy nas pysznym deserem? Sprawdźcie wspólnie na warsztatach.
Wyjazd firmowy to cudowna odskocznia od codzienności. Jeśli połączymy to z warsztatami kulinarnymi, dorzucimy niepowtarzalną atmosferę plenerowej zabawy, na pewno nie będzie to czas stracony.