FoodieCity Warsaw tło
Poznaj nasze

FOODIE NEWS

Strona główna - Foodie News - Warsztaty kulinarne - Impreza firmowa – co organizować?

Impreza firmowa – co organizować?

18 lipca 2019

Integracja pracowników to kluczowy element w budowaniu sukcesu firmy. Ludzi pracujących ze sobą na co dzień powinno łączyć coś więcej, niż tylko konieczność wykonywania obowiązków zawodowych. Odpowiedzialny pracodawca powinien zadać sobie pytanie, jak z grupy ludzi zrobić dobrze działający organizm. Odpowiedzią jest integracja zespołu (team building).

Wyjście firmowe, kolacja firmowa czy integracja zespołu raz na jakiś czas to doskonały sposób na wytworzenie mocniejszych więzi międzyludzkich. Impreza firmowa daje możliwość zyskania odrobiny luzu, przejścia do kontaktów bardziej nieformalnych i zbliżenia się do siebie na innej stopie, niż tylko ta zawodowa.

Rodzaje imprez firmowych

Rodzajów imprez firmowych jest ogromne bogactwo, my jednak, w naszym Warszawskim Uniwersytecie Kulinarnym proponujemy rozwiązanie całkiem nieszablonowe. Nasz pomysł na imprezę firmową to warsztaty kulinarne.  Polecamy warsztaty z kuchni tajskiej.

W trakcie takiej imprezy firmowej zespół połączy się przy wykonywaniu zadań tak innych niż codzienna praca. Taka kolacja firmowa z pewnością nie będzie nudna. Można będzie przygotować ciekawe potrawy, poznać tajniki różnych kuchni, ale też zadbać o team building – współpraca zawsze daje doskonałe efekty. Na warsztatach kulinarnych pod czujnym okiem naszych kucharzy uczestnicy będą wzmacniać swoja motywację i dążenie do celu. Nada to imprezie firmowej charakteru pracy warsztatowej, więc czas relaksu połączy się z czasem poświęconym na samorozwój i doskonalenie relacji międzyludzkich. Dzięki temu zyskacie znacznie więcej, niż podczas zwykłego wypadu na paintball czy kręgle.

Takie warsztaty kulinarne to w istocie coś więcej, niż tylko impreza firmowa. To sposób, by ludzie poczuli wyjątkową więź, jaką tworzy wspólne gotowanie. Posiłek jest przecież nieodłącznym elementem naszego życia ?

Taki format imprezy firmowej to prawdziwe wyjście poza schemat. Oferuje coś wyjątkowego, ponieważ każdy uczestnik czuje się częścią zajęć. Wspólne wyjście na piwo po pracy może wydawać się dobrym pomysłem, ale naprawdę doskonałym jest stworzenie przestrzeni do wspólnego działania i zespołowego osiągania niebanalnych celów. Zachęcamy więc do odwagi  i urządzenia imprezy firmowej w Warszawskim Uniwersytecie Kulinarnym.

Jeśli chcesz wycenić warsztaty dla swojego teamu, skontaktuj się z nami

skontaktuj się z nami już dziś

    hello@foodiecitywarsaw.pl